22 | 06 | 2024
Főmenü
Események
June 2024
M T W T F S S
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Bemutatkozik Virág Tímea képviselő jelölt

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

 

Virág Tímea

Dunaújvárosban születtem. 36 éves vagyok, Mezőfalván élek két kisfiammal, Bendegúzzal és Bánkkal. Szerencsés vagyok, mert a családom, akik fontosak számomra, mind itt élnek a faluban.

Tizenöt éve dolgozom mérlegképes könyvelőként különböző területeken. Két éve kerültem költségvetési intézményhez, másfél éve a Cecei Közös Önkormányzati Hivatal gazdasági vezetője vagyok. A munkám révén átlátom a teljes önkormányzati gazdálkodást a költségvetés tervezéstől a zárszámadásig.

Öt éve szereztem közgazdász diplomát a Dunaújvárosi Főiskolán. Már ebben az időben felébredt az érdeklődésem a területfejlesztés, vidékfejlesztés iránt, ezért regionális gazdaságtanra szakosodtam. Tanulmányaimat később a Nyugat-Magyarországi Egyetemen folytattam vidékfejlesztési agrármérnök mesterképzésen. Jelenleg államvizsga előtt állok, diplomamunkámat a Sárbogárdi járás, mint hátrányos helyzetű térség területfejlesztési lehetőségeiből írom.

Gyerekkorom óta fontos volt számomra a közösségi szerepvállalás. Felnőttként is több olyan csoportban, szervezetben megfordultam, ahol fogadókészség volt az önkéntes tevékenységemre. Az elmúlt években inkább az iskolába induló gyermekeimre, és a saját tanulmányaimra fordítottam a figyelmet.

A munkám révén sokrétű tudásra és tapasztalatra tettem szert számviteli, gazdálkodási, önkormányzati vonalon egyaránt. A területfejlesztés, a vidékfejlesztés a „szívem csücske”. Több éve folytatok kutatásokat a hátrányos helyzetű Dél-Fejér megyei térségben.

Úgy vélem, a településfejlesztés során a legkisebb ám legösszetettebb egységtől kell elindulni, ez pedig az ember. Az emberek sokasága alkotja a helyi „társadalmat”, ezért az emberek attitűdjén keresztül a közösségeik aktivitása, szerepvállalása hatást gyakorol a település képére, kisugárzására, fejleszthetőségére egyaránt. Mezőfalván sok olyan ember él, aki pozitív lelkületével és munkájával járul hozzá falunk szépüléséhez, élhetőbbé tételéhez.

Én magam is erre készülök a testületi munkában. Kérem, támogasson szavazatával a lista 11. helyén!


 

Share