20 | 04 | 2024
Főmenü
Események
April 2024
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Mezőfalva: Rock-esttel indult a XIII. Mezőfalvi Vigasságok

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

>>>

Fotók a rendezvényről itt! >>>

Mezőfalva: Rock-esttel indult a XIII. Mezőfalvi Vigasságok

 

Szemerkélő esőben is kiváló hangulatú zeneünnep kerekedett a mezőfalviak hagyományos vigasságán. Közel kétezren szórakoztak a közismert zenekar a Beatrice koncertjén.A kétnapos rendezvény nyitóestjén – amint már évek óta megszokhattuk – a rockzene kap mindig főszerepet. Ezúttal azonban egy kedves előjátékként a helyi vasboltos hölgy leánybúcsúja vezette fel az eseményeket. Sóki Szabina és barátnői ezt az alkalmat választották az esküvő előtti lánybuli megtartására.

A színpadi villáminterjúban a hölgyek elmondták, pogácsát árulnak majd a sokaságban, melynek bevételéből piszkosul be szeretnének tépni. Kéretik hát őket „támogatni”! A remek hangulati felütést követően Nagy Feró és a Beatrice lépett pódiumra. A hetvenes éveihez közel álló rocklegenda megállás nélkül, fantasztikus hangulatot teremtve tolta le a több mint másfél órás koncertet. A régi, nagy slágereket nem egyszer együtt énekelte Nagy Feró a közönséggel. Beatrice után a hazai berkekben szintén kedvelt előadó a RockBox utacbálja zárta a XIII. Mezőfalvi Vigasságok nyitórendezvényét. Szombaton főzőversennyel, különböző gyerek és felnőtt szórakoztató programokkal folytatódik a vigadalom.

Epilógus: A nap vége felé találkoztunk a lánybúcsú résztvevőivel. Hozzá kell tenni részegségről szó sem volt, viszont a pogácsa mind elfogyott!

A mezőfalvi Tóth Ferenc, aki harminc év után túrta elő a ládafiából a babaos kendőt, családjával érkezett a Beatrice koncertre

 

A videó a képre kattintva indul!

Share