13 | 05 | 2024
Főmenü
Események
May 2024
M T W T F S S
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Csomagküldő automata Mezőfalván!

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

 

Csomagküldő automata Mezőfalván!

 

A mezőfalvi Spar áruház oldalába telepített csomagautomata a jövő héten már üzembe is állhat! Jövőre hűtött tárolókba akár élelmiszert is rendelhetünk. A fejlesztésről Schneider István a Spar Üzletlánc szerződött partnere, vállalkozó beszélt.

 

Új szolgáltatással bővül a település kereskedelme. Az eddig csak a nagyvárosok jellemző csomagküldő automaták kényelmes elérhetősége immáron a vidéki környezetben is megtalálható. A fejlesztésről Schneider Istvánt a mezőfalvi Spar áruház vállalkozóját kérdeztük.

- A legújabb fejlesztésünk lényege, hogy a csoporthoz tartozó kereskedelmi egységek megrendelt áruit ingyenese ide szállítják és a nap bármely idejében átvehető. Jelenleg még a telepítésnél tartanak, de a tervek szerint a jövő héten már üzemelni fog. A Spar egyébként nem partnere a cégnek, de beleegyezik az egységek telepítésébe. Tehát teljesen magán kezdeményezés az automata mezőfalvi léte. Engem kerestek meg a lehetőséggel. Négy üzlettel Rendelkezünk. Dunaújvárosban a Római körúton, Kiskunlacházán, Mezőfalván és Nagyvenyimen, így négyet szereltettünk be. Nekünk ez költségbe nem kerül, viszont a lakosságnak sokkal kényelmesebb. A közelben Mezőfalván és Nagyvenyimen már láthatóak az áruházak oldalában az automaták.

- Kereskedői szemmel van ekkora igény?

- A jövő a rendelésé! Az EMAG olyan erős üzletpolitikát folytat, hogy településenként, de úgy is mondhatjuk szinte kilométerenként telepítenek egy-egy csomagautomatát. Például azt is szeretnék elérni, hogy 2022-re a boltoknál olyan automaták legyenek, melyekben hűtött tárolók is megtalálhatóak. Ha vasárnap délután a bolt nyitva tartása után érünk haza, akkor időben betelefonálva a bolt beteszi a rendelt terméket és hazafelé a húst, vagy egyébként nehezebben tárolható élelmiszert fel tudjuk venni kártyás fizetés ellenében. Tehát nagyon korszerű és kényelmes vásárlási lehetőséggel gyarapodik a település – hallhattuk Schneider Istvántól.

Share