24 | 04 | 2024
Főmenü
Események
April 2024
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Rock koncertekkel startolt a Mezőfalvi Testvér-települési Találkozó

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Fotók a péntekről itt! >>>

 

Rock koncertekkel startolt a Mezőfalvi Testvér-települési Találkozó

Attila Fiai Társulat és a Rock Box volt a péntek esti kínálat

 

Kitűnő programmal várta június 28-án a rock muzsika szerelmeseit a Mezőfalvi Testvér-települési Találkozó nyitó programja. Korábban Mezőfalvai Vigasságok címmel futó rendezvényen már hagyományt teremtett, hogy a szombati falunapi kavalkádot megelőző péntek este a keményebb zenei műfaj kedvelőinek nyújtanak remek szórakozást a szervezők. Az idei péntek estén egy különleges, eddig a településen nem látott formációt köszönthetett a közönség. Mondhatjuk, a hazai rock élet nagy legendái álltak színpadra, mint Varga Miklós (szinte állandó fellépő) Kalapács József (Pokolgép, Omen, Kalapács, Kard) Rudán Joe (Mobilmánia, Pokolgép) Tóth Renáta (Kormorán örökség) Mrs. Basary (Kormorán örökség). A zenekar tagjai közül Szűcs Antal Gábor - gitár (Skorpió, Dinamit, Latin Varázs), Závoti Zoltán – gitár ( Akusztika, Prognózis), Talabér László – basszusgitár ( Akusztika, HIT), Szebényi Dániel – billentyűs hangszerek (Kard, Akusztika), Gál Péter – hegedű (Latin Varázs, Akusztika, KMB), Talabér Gábor – dobok (After, Rain, Akusztika) Hosman Ádám – percussion ( Akusztika, Omar, Bashir). A csapat tulajdonképpen egy rockszerződés, melynek célja rockoperáink népszerűsítése, élő koncertelőadása. Az alapzenekart esetenként neves vendégzenészek játéka gazdagítja.

 

A különlegesen színvonalas és hangulatos előadás után a mezőfalviak nagy kedvence a Rock Box lépett közönség elé. Hajnalig tartó bulijukkal méltón alapozták a község idei falunapi programjait.

Sóki László fő szervező, a mezőfalvi rock esték atyja a rendezvényen kérdésünkre elmondta, a korábbi évek hagyományait megtörő, de műfajában folytató műsorral készültek. A színpadon fellépők ma is népszerű előadói a rock zenerajongóinak. Ennyi híres, nagy múltú zenész talán még nem is állt egyszerre a Mezőfalván a közönség elé.

Szombaton, azaz ma délelőtt civil szervezetek főzőversenyével és gyerekprogramokkal folytatódik a Mezőfalvi Testvér-települési Találkozó 2019-es eseménykínálata.

Share