29 | 04 | 2024
Főmenü
Események
April 2024
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Fantasztikusan jó óvodabál volt

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Fantasztikusan jó óvodabál volt!

További képek itt! >>>

 

Teltházzal táncoltak a legkisebbek javára.

Évről - évre különleges műsorral készülnek a szervezők az óvodabálra, ahol a hagyományokhoz méltón a Mezőfalvai Tündérkert Óvoda csoportjai adnak fergeteges műsort a vendégek előtt. Hogy az idén milyen nagyot alkottak, arról a videók és a képek hűen tanúskodnak.

                                
 
A bál megnyitójában Kovácsné Huber Zita óvodavezető köszöntötte a vendégeket. Beszédében kiemelést kapott, hogy évek hosszú sora bizonyítja, a bálok bevételét a gyerekek játékaira, különböző rendezvények támogatására és egyéb oktatást, nevelést segítő eszközökre fordítják. Az óvodában dolgozók elhivatottsága, a gyermekekbe vetett megingathatatlan hit, ami mindenkor a felnövekvő generációk sikerének az alapja, figyelve arra, hogy tudásukat fejlesztve nyitottak legyenek az újra. Az óvodai nevelő munka napjaink gyorsan változó világában egyre nagyobb kihívást jelent. Arra törekszünk, hogy a gyerekek megmutathassák a bennük lévő tehetséget, összhangot, és mérhetetlen nagy szeretetet, amivel mosolyt csalnak a szívünkbe. A műsorral pedig igyekeznek örömet, vidámságot nyújtani a jótékonysági rendezvényhez – hallhattuk a bevezetőben.

                               

 

Az idén három produkcióval készültek az óvodások. A Szivárvány csoport Dallam az élet és a Gyermek volt minden óriás című számokkal lépett fel, melyet dobon kísért Nagy Richárd református lelkész. Ezután a Jégcsapkirály dal következett, amit szintén Nagy Richárd kísért, de most gitárral. A darabot betanította Gremsperger Mónika és Szentpáliné Futó Ágnes pedagógus. A pedagógiai asszisztens Németh Mónika, a dajka Dobai Márkné volt. A következő számban Korda György Reptér című dalára adtak elő egy koreográfiát a Napsugár csoport tagjai. Betanító pedagógus Klárné Huszta Renáta, Láposi Cintia Kitti és Dobai Márkné dajka volt. A következő szám felkészülési idejében Nagy Richárd a báli zenekarral is játszott egy számot. Az est meglepetése, mert hogy eddig az apa-lánya és anya-fia külön előadott tánccal zárultak a műsorok, ezúttal a szülők kérésére közös koreográfia készült. Bodás Dalma pedagógus által megálmodott és kitűnően bemutatott formáció méltán kapott vastapsot. A siker fokmérője, hogy közkívánatra ismételni kellett.

                         

 

A 2024-es mezőfalvi óvodabál méltón követte az előző évek hagyományait. A mezőfalvi emberek pedig mindig örömmel töltik meg teltházas rendezvényként az iskola tornatermét. Köszönet minden olyan embernek, aki valamilyen módon közreműködött vagy segítette a rendezvény sikerét!

         

 

Videó a képre kattintva elindul!

 

Share