29 | 04 | 2024
Főmenü
Események
April 2024
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Szeretjük a nőket – de nagyon!

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Szeretjük a nőket – de nagyon!

Nem csak szeretjük, de tiszteljük is leányként, nőként, feleségként, háziasszonyként, anyaként, nagymamaként és még sorolhatnánk a nők változatos alakjait, amit a férfiak mellett, a férfiak életében képesek betölteni maradéktalanul. Hogy fontos-e ünnepelni őket? - Igen! De nem csak március 8-án a nemzetközi nőnapon, hanem az év minden napján oda kellene figyelni rájuk. Tényleg. Csak rajtunk múlik!

 

Mezőfalván március 11-én, hétfőn délután ünnepeltük a nőnapot. A Kiss Kálmán Művelődési Ház zsúfolásig megtelt hölgyekkel és kísérőikkel az alkalomra szervezett rendezvényen. Elsőként Bán Balázs Mezőfalva Önkormányzatának képviselője üdvözölte a megjelenteket, majd Márok Csaba polgármester köszöntője hangzott el.

„ A mai nap a nőről szól, arról az emberről, aki a teremtés óta egyenlő társunknak teremtette a jó Isten. Életünk során nagyon sok nő vesz minket körül. Az első kapcsolatunk édesanyánkkal van, ami meghatározója egész életünknek. Ő ismertet meg bennünket először a szeretettel. Aztán a nagymamák, nagynénik, a keresztanyák, akik szintén sok jó dologra tanítanak bennünket. A legfontosabb feladatuk azonban a család összetartása. Nagyon kellenek azok a vasárnapi ebédek, ahol összejön a család egy finom és bőséges ebéd elfogyasztására. S milyen jó, mikor a desszertre már nem neki, hanem a menyének van gondja! Az ebéd utáni süteményezés, kávézás, beszélgetés pedig a legfontosabb része ennek az eseménynek. Ebben a nők vezető szerepet játszanak. Természetesen a nőnek köszönhetjük gyermekeinket is. Mi is lenne velünk a Nők nélkül? Nem lenne teljes az életünk! A mindennapok hősei ők, akik nélkül az élet is értelmetlen. Köszönjük, hogy vagytok nekünk!” – Hallhattuk többek között a köszöntő beszédben.

 

A köszöntő után László Attila a „Csillag születik” harmadik szériájának (2011) győztese szórakoztatta a közönséget, nem kis sikerrel! A műsorhoz a csodálatos színpadi dekorációt Feke Jutka és Vajnárné Szili Rózsa készítette.

Share