16 | 06 | 2019
Főmenü
Események
June 2019
M T W T F S S
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Véletlen kép

Az óvodáért báloztak

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Képek a bálról itt! >>>

Az óvodáért báloztak

Jobban nyitnának a szülők és az iskola felé. A támogatásból az óvoda teraszát újítanák fel.

Hagyományos jótékonysági bálját tartotta szombaton a Mezőfalvai Tündérkert Óvoda. A rendezvény most is nemes céllal jött létre: A részvétel és az adományozás jelentős támogatás a kicsiknek.

Nem lankad a segítőkészség Mezőfalván. Az éves nagy bálok közül ezúttal a legkisebbekért szólt a zene és a tánc. Március 7-én az iskola tornatermében megrendezett eseményen szülők, nagyszülők, valamint meghívott vendégek előtt mutatták meg a nagycsoportos óvodások, milyen sokat fejlődtek az intézményben eltöltött idő alatt. Népi lakodalmas produkciójukat méltán jutalmazta óriási közönségsiker, melyre már csak ráadásként szolgált az általános iskola művészei oktatásban résztvevő diákjainak műsora és a vacsorát követő latin táncbemutató. A tavaszváró báli forgatag szünetében Pénzesné szilva Györgyi óvodavezetőt kérdeztük az óvodai életről és a tervekről:

- 2013. november óta személyemben új vezető került az intézmény élére. Az eltelt közel két év alatt jelentősen változott az oktatási koncepció, melyhez nekünk is igazodni kellett. A hagyományápolás megtartása mellett – új tevékenységként – házon belül sikerült megoldani a gyógypedagógiai ellátást és pedasszisztensi feladatokat. Nevelési programunkban szükségszerű megújítása mellett tovább szélesítjük a szülő-óvoda-iskola kapcsolatot. Ennek egyik része a mostani bál, ahol sokkal oldottabb környezetben találkozhatunk. Természetesen minden segítség nagy jelentőségű, legyen az év közbeni alkalmi, vagy egy ilyen kiemelt esemény. A támogatás felhasználásával folytatnák a megkezdett épületfelújítást. A teraszfolyosót tennénk rendbe. Jó hír még, hogy szeptembertől kezdve hónapról- hónapra emelkedik a beíratott gyermeke létszáma. Eddig hat fő az emelkedés, ami remélhetőleg az itteni munka dicsérete – fejezte be rövid ismertetőjét Pénzesné Szilva Györgyi óvodavezető.

További fotók itt! >>>

Share