16 | 06 | 2019
Főmenü
Események
June 2019
M T W T F S S
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Véletlen kép

Nagyvenyim – Kisapostag 2:3, félidő 1:0

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

További fotók a mérkőzésről itt! >>>

Nagyvenyim – Kisapostag 2:3, félidő 1:0

Idegenben fordított Kisapostag.

Nagyvenyim 48. percig vezette a találkozót, a vendégek azonban hatalmas hajrával a maguk javára fordították a mérkőzést. Kisapostag jobb helyzetkihasználással, megérdemelten nyert a HORFER SERLEG Megyei III. osztály Dél Felnőtt 20. fordulóban.Remekül kezdett vasárnap Nagyvenyimen a hazai együttes. A 28. percben baloldali szögletből Szabó Gábor fejesével szereztek vezetést a vendéglátók. A félidő hátralévő idejében mindkét oldalon adódott gólveszélyes helyzet. Kisapostag többször is megragadt a saját kapuja előtt, de szünetig az eredmény nem változott. A pihenőt követően gyorsan növelte előnyét Nagyvenyim. A 48. percben felépített hazai támadásban Nunkovics Norbert talált a vendég kapuba. 2:0. A 66. percben teljesen összetörtek a házigazdák. Először a kisapostagi Oláh Ádám csavart jobb oldali szabadrúgásból, 18 méterről a nagyvenyimi kapu rövid sarkába, majd rá két percre a lemaradó és a hazai védősorból kilépő Berczeli Károly talált be Kántor Tamás hálójába. 2:2. A góllal újra nyitottá vált a mérkőzés, amit végül a 80. percben Csima László döntött el a vendégek javára. 2:3. A meccs befejezése előtt a 88. percben még egy piros lap is magasba lendült. A kisapostagi Szántó János gyűjtött két sárgát szabálytalanságért, így őt idő előtt küldte öltözőbe Kovács játékvezető.

Találkozó utáni vélemények:

- Az első félidei játékunk teljesen elfogadható volt. A második félidő elején rúgott góllal talán tudat alatt túlságosan megnyugodtunk. Egy jogtalanul megítélt szabadrúgásból, egy elkerülhető gólt kaptunk, majd egy perc múlva szinten betalált a vendég csapat. A végén helyzet itt, helyzet ott, mi kihagytuk, ők berúgták. Nagyon fáj a vereség, de jövő héten megpróbálunk javítani – Gászler Ferenc a nagyvenyimi csapat játékosa.

- Jobb helyzetkihasználással Kisapostag megérdemelten írhatott három pontot – összegezte a pályán történteket a találkozó végén Sági Csaba a Duna-parti csapat edzője.Nagyvenyim, 60 néző. Játékvezető Kovács Tamás. Asszisztensek: Dolmány Tamás, Deutschmann Ádám.

 

Nagyvenyim: Kántor T., Lengyel L., Eszenyi Z., Varga Cs., Nunkovics N., Bata J., Gászler F., Szabó G., Pásztor B., Sárai Gy., Gaszler L. Cserék Kovács A., Jánoki Z., Papp I., Varga N.

Kisapostag: Hegedűs S., Szántó J., Szalai Zs., Trifu N., Major T., Pék T., Csima L., Oláh Á., Dénes J., Varjas Cs., Berczeli K. Cserék: Löttös V., Törjék V.

Góllövők: Nagyvenyimtől Szabó Gábor, Nunkovics. Kisapostagtól Oláh Ádám Berczeli Károly és Csima László

Jók: Kisapostagtól az egész csapat. NagyvenyimtőlHorváth László

 

 

Share