28 | 03 | 2024
Főmenü
Események
March 2024
M T W T F S S
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Mezőfalva – Baracs 0:3, félidő 0:1

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Mezőfalva – Baracs 0:3, félidő 0:1

Hármat tojt a nyuszi, de nem a hazai csapatnak! Baracs harcosan és friss fejjel játszott, így megérdemelten győzött a több, száz százalékos helyzetet kihagyó Mezőfalva ellen.

Húsvét vasárnapján különleges összecsapásnak lehettünk tanúi a Viszló Trans Megye I. osztály felnőtt bajnokság 24. fordulójában. A szomszédos községek rangadója mindig nagy érdeklődésre tart számot. Nem véletlen, hiszen mind a két együttes edzői, játékosai jól ismerik egymást és ebből fakadóan szinte lehetetlen megmondani előre, mi lesz a mérkőzés végeredménye. Sajnos a mezőfalviak ezen a hétvégén nem voltak boldogok. Baracs játékosai viszont joggal örülhettek a három pontnak.

További fotók itt! >>>

 

Az első félidő gyakorlatilag kiegyenlített küzdelmet hozott. Mezőfalva és Baracs is jó iramban vezette támadásait. Mindkét oldalon volt dolga a kapusoknak. Sokszor nem rajtuk múlott, hogy valamelyik csapat vezetést ne szerezzen. Egészen a 44. percig kellett várni az első gólra, mikor egy szerencsétlen hazai mentésnél Paget fejelt hátrafelé Tóth felett. A mezőfalvi hálóőr hiába kiabált, hogy jön, már tehetetlen volt az átívelődő labdával szemben. 0:1. A szünet után a 75. percig folytatódott a két csapat birkózása, amikor három baracsi csatár iramodott meg a középpályán A hazai hálóőr ezúttal is vesztes helyzetben találta magát. Mazán Balázs pedig nem kegyelmezett és belőtte a vendégek második találatát. 0:2. A gólt megelőzően Mezőfalva óriási egyenlítési lehetőséget hagyott ki Boldizsár Csaba gólvonal előtti megmozdulásával. A 88. percben újabb vendég támadásnál szabadrúgáshoz jutott Baracs. A lövés először ki a bal szélre, majd onnan beadva középen, a csereként frissen beálló Nagy Dániel fejét találta meg. A fejessel el is dőlt a mérkőzés végeredménye. 0:3.

Ebben a helyzetben hibázott a hazai Boldizsár

A sötét mezben játszó Mezőfalva ezúttal nem tudta legyőzni ellenefelét a szomszéd Baracsot

 

A találkozó után Idei Szabolcsot a baracsiak edzőjét kérdeztük:

- Egy harcos, fejben is friss Baracsot láthattunk. Rég volt ilyen!

- Emberemlékezet óta – válaszolt az örömtől víg hangulatban a baracsi tréner. Az még nem állítható, hogy kezd összeérni a brigád, de most már tudnak küzdeni egymásért. Egy olyan Mezőfalvát sikerült legyőznünk, akik ma nem annyira voltak ott a pályán. Mi meg kihasználtuk a helyzeteinket.

- Mi volt a taktika?

- Nem volt vesztenivalók. Mentünk előre, de nem akartunk kitámadni. Arra is vigyáztunk, hogy ne adjuk át a területet. A védők tolják felfelé a játékot. A többi pedig igyekszik labdától, labdáig. Nagyjából ismeri egymást a két csapat. Személy szerint is le voltak osztva a feladatok. A srácok tökéletesen megoldották – válaszolt kérdéseinkre Idei Szabolcs baracsi edző.

 

A következő, 25. fordulóban Bicskére utazik Mezőfalva. A listavezető ellen nagyon nehéz dolga lesz Masinka László gárdájának. Bár a jelenlegi állás a vendéglátók győzelmét prognosztizálhatja, azért ne felejtsük el, a labda mindig gömbölyű, így bármi megeshet!

 

 

Share