27 | 04 | 2024
Főmenü
Események
April 2024
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Pontokat vesztett Mezőfalva Enying ellen

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Képek a mérkőzésről itt! >>>

 

Pontokat vesztett Mezőfalva

KK Grain Kft.-Mezőfalva - Enying 1:2

Négy mérkőzéssel a vége előtt Mezőfalva 8. helyen áll. Erősen kapaszkodnia kell, ha a középmezőny derekában végezne. Fejér vármegyei labdarúgó bajnokság I. osztályában Enying együttesét fogadta Mezőfalva. A nagy lelkesedéssel küzdő vendégek megérdemelten ünnepelhettek győztesként a mérkőzés végén.

 

 

Az első félidőben több veszélyes helyzetet is kidolgoztak az enyingiek. Sokszor csak a szerencse és Kovács kapus bravúrja mentette meg a hazai csapatot a találattól. A 30. percben kontrából szerzett vezetést az Enying. 0:1. A gól után újabb enyingi helyzet alakult ki, de a hazai Kovács bravúrral védett. A szünet előtt Mezőfalva is kialakított jó alkalmakat a gólrúgásra, de a legnagyobb ziccert Németh Balázs a kapu szájában kihagyta. A második félidőben az előző mezőfalvi játékos testvére Németh László is ráfeküdt egy beadásra, de lövése mellé ment. A folytatásban Enying átvette az irányítást és két kapufával is jelezte, ezen a mérkőzésen magasabb ütemben játszák a futballt. A 70. percben a vendégek első gólszerzője eresztett meg jó harminc méterről egy lövést, amivel Kovács kapus nem tudott mit kezdeni. 0:2. A vége előtt az utolsó öt percre feltámadt a Mezőfalva, de a támadások góllal való befejezése elmaradt. A kihagyott ziccereket végül siker követte. A 88. percben büntetőhöz jutó vendéglátók Németh László révén szépíthették a végeredményt. 1:2.

- Csontos Gábor, Mezőfalva: A cserék meghozták a vérfrissítést, ezért élénkült fel a játékunk a végére. Sajnos belealudtunk a játékba. A hajrát későn kezdtük és nem volt elég időnk korrigálni az eredményt.

Mezőfalva: Kovács, Rakonczai, Rózsahegyi, Kis, Török, Tonka, Balogh, Németh, Németh, Kovács, Morár. Cserék: Sági, Kovács, Balogh, Csontos.

Enying: Farkas, Mohai , Nyikos, Lakatos, Csepregi, Kelemen, Schütz, Halász, Kizlinger, Varga, Kassai. Cserék: Elek, Csuthy, Doma.

Gólszerzők: Mezőfalvától Németh László. Enyingtől Nyikos Martin 2.

Négy mérkőzéssel a vége előtt Mezőfalva 8. helyen áll. Erősen kapaszkodnia kell, ha a középmezőny derekában végezne.

 

Share