28 | 04 | 2024
Főmenü
Események
April 2024
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Baracs-Kálóz 3:1, félidő 1:0. IFI 1:0

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

További képek itt! >>>

Dobogó közeli pontok Baracson

Baracs-Kálóz 3:1, félidő 1:0. IFI 1:0

Négy fordulóval a vége előtt meggyőző fölénnyel szerzett három pontot Fink Viktor csapata Káloz ellen Megye II. osztály Agárdi Termál csoportjában. A végig jól játszó baracsiak megérdemelten iratkoztak fel a heti győztesek listájára. A vendégnek csak egy szépítő találatra futotta.

Baracs 120 néző. Játékvezető Szabó Attila. Asszisztensek Rózsa Ádám és Ring Kevin

Baracs: Tóth N., Mészáros S., Hír O. Meggyesi P., Hepp M., Prókai N., Bartók S., Éliás Zs., Sági J. Cséza F., Szurma P. Cserék: Suplicz M., Rezes J., Idei Sz., Pulai G., Németh P.

Káloz: Takács L., Pál A., Baranyai B., Tóth B., Fazekas Z., Ludányi L., Tóth M., Somogyi V., Jasztrapszky D., Szabó Sz., Szabó J. Cserék: Krautmann Gy., Czövek B., Kovács T., Vörös G., Bencze Zs.

Góllövők: Bartók S. Barnabás, Szurma Péter, Sági József (Baracs), Czövek Béla (Káloz)

Jók: Meggyes Péter, Sági József és Mészáros Sándor. Káloztól senki.

Káloz kezdte a rohamot az első percekben, de mégis a hazai csapat szerzett vezetést a hatodik percben. Éliás húszméteres szabadrúgása Takács kapusról pattant ki a hazai Bartók elé, aki jó ütemben vágta hálóba a labdát. 1:0. Az első félidőben jobban szorongatott Baracs. Káloz csak néhány kontrával próbálta az ellenfél védelmét zavarba hozni. Az egy gólos vezetéssel pihenőről kiérkező csapatok közül újra a vendégek kezdtek erősebben. A gól utáni vágy azonban csak a 60. percben teljesült. Szintén szabadrúgásból elvégzett beadásra érkezett Czövek, aki higgadtan egyenlítette az esélyeket. 1:1. A 67. percben újra baracsi akciót sikerült góllal befejezni. Sági cselezett jobb oldalon, majdnem az alapvonalig. Lehetetlen szögből is jól beadott labdáját Szurma értékesítette. 2:1. A kegyelemdöfést végül az előző attakban részes Sági adta meg. A 16-os magasságából zörgette Takács hálójának bal sarkát. 3:1.

A találkozó végén a baracsi edző Fink Viktor így nyilatkozott:

- Mindenképpen fontos hazai győzelemmel szereztünk nagyon fontos három pontot. A hátralévő mérkőzések jó eredményeivel még teljesíthetjük a kitűzött dobogós helyezést. Sajnos az elején a kötelező meccsek elmentek, de bízunk a szerencsénkben – értékelt a tréner.

 

Share