16 | 06 | 2019
Főmenü
Események
June 2019
M T W T F S S
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Véletlen kép

Két kitűnő programmal folytatódott a József-nádor-hét

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Két kitűnő programmal folytatódott a József nádor-hét

Civil est és egy igazán különleges rendezvény, Prof. Dr. Csókay András idegsebész, agykutató előadása

Foto: Bán Balázs

Április 9-én, kedden "Mezőfalva civil szemmel" helyi szervezetek találkozójára került sor, ahol minden magát az eseményen képviseltető helyi formáció - vezetője által - egyfajta körképet adott saját háza tájáról, múltjáról és jelenéről. - számolt be internetes közösségi oldalán Bán Balázs mezőfalvi képviselő.

Foto: Horváth Lászlóné

 

Április 10-én, szerdán Prof. Dr. Csókay András idegsebész, agykutató, Prima Primissima-díjas, a Magyar köztársasági Érdemrend középkeresztjével kitüntetett orvos „Misszió az életünkben című előadását hallhattuk. a zsúfolásig telt Kiss Kálmán Művelődési Ház színháztermében.

Fantasztikusan közvetlen és szívbemarkolóan őszinte előadást hallhattunk a hit erejéről; mennyire fontos, hogy legyen egy stabil alapokon álló kapaszkodónk ebben a sivár világban, amely segít átlendíteni a csapásokon, a veszteségeken, a lelki és testi bajokon. Dr. Csókaynak volt ezekből nem kevés... Hitre van szükség ahhoz is, hogy megértsük és elfogadjuk ezeket. Hit nélkül lényegében mindez kezelhetetlenné válik, mint ahogy a mindennapi életünk egésze is... Nagyon elgondolkodtató volt ez a délután, a közönség nagy része percekig csak ült és nem mozdult a program végeztével... Egy biztos: ilyen jellegű eseményre szemlátomást nagy igény mutatkozik, úgyhogy a doktor úr segítségével egy kisebb névlista is összeállt már a következő előadásokra vonatkozólag. Ez utóbbi rendezvényről is Bán Balázs mezőfalvi képviselőtől informálódhattunk.

Share