30 | 04 | 2024
Főmenü
Események
April 2024
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Mezőfalva-Tordas 2:0, félidő 1:0. IFI 14:1

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Képek a találkozóról itt! >>>

Mezőfalva 120 néző. Játékvezető Nagy László. Asszisztensek: Szabó Attila, Nagy Márk.

Mezőfalva: Papp Z. Huber B. Rottmann S. Benczik Zs. Móricz Cs. Nagy Dávid. Boros B. Szepesi K. Bartus K. Viniczai F. Cserék: Csuka Á. Váradi T.

Tordas: Kires A. Takács Gy. Mezei Á. Német J. Lizák B. Szép A. Hadnagy Cs. Endrefalvi T. Kulin A. Farkas Zs. Barabás M. Cserék: Popelka Cs. Závodszky Á. Suha Z. Szabó t. Heim A.

Góllövők:Móricz Csaba és Boros Benjamin

Jók: Mezőfalván az egész csapat, Tordason senki.

Az IFI

Az IFI-ről:

Remek eredménnyel zárták a 2014-es őszi szezont fiataljaink. Az utolsó forduló eredményességének  megalapozására szánt mérkőzésen megsemmisítő vereséget mértek Tordas csapatára. A győzelemmel a negyedik helyen végzett Gulyás Ferenc irányította együttes. A mérkőzséről az eredmény tükrében sok szót nem is érdemes említeni.

Góllövők: Kertész Norbert 1, Tibold Viktor 1, Márok Bence 1, Biró Bence 4, Sági Roland 4, Szilva Máté 1, Gombita Attila 2.

Képek itt! >>>

A felnőttek is derekasan kitettek magukért! Szép zárás az utolsó fordulóban!

A hazai csapat számára értékes győzelemmel fejeződött be a Mezőfalva-Tordas Megye I. osztály 15. záró fordulója. Masinka László fiai jó teljesítménnyel, megérdemelten írhattak három pontot. A találkozó egész idején remek formában játszó mezőfalviak sok helyzetet alakítottak a tabella erős középmezőnyébe tartozó ellenféllel szemben. A 10. percben sikerült először Tordas kapuja előtt komoly helyzetet kialakítani. Boros Benjamin fejese pattant le a vendégek bal kapufájáról. A 16. percben Móricz nézte ki ugyanezt a szálfát, de a labda ezúttal is kifelé tartott. A 20. percben a hazai Szepesi jutott szabadrúgáshoz a jobb oldalon. 25 méteres beívelése a tordasi háló hosszú sarkában kötött ki. (A jegyzőkönyvben gólszerzőként Móricz Cs. szerepel!) A gól után szünetig már nem született újabb találat. A pihenőt követően tovább szorított Mezőfalva. A vendégeknek csak egy-két komolyabb helyzetig sikerült eljutni. A hazai igyekezetnek a 75. percben jött meg az eredménye. A második félidőben sérülés miatt beálló Csuka Ákos küldött remek labdát a jobb oldalról a vendégek kapuja elé, de lövését hárította Kires Attila. A kipattanóra azonban jó ütemben csapott le Boros Benjamin. Találatával el is dőlt a tordasiak sorsa. Mezőfalva-Tordas végeredmény: 2:0

Edzői értékelések:

- Egy nagyon jó formában lévő ellenféllel szemben sikerült három pontot szerezni. A játék mellett a hozzáállással is maximálisan meg vagyok elégedve – Masinka László, Mezőfalva.

- Rosszul játszottunk és erős játékerőt képviselő futballistáink hiányoztak. Nem volt csatárunk, így teljesen elfogytunk elöl a támadások befejezésénél – Csillag Szilveszter, Tordas.

 

A győzelemmel Mezőfalva a középmezőnyben, a 10. helyen fejezte be az őszi küzdelmeket.

 

Share